Jul 13, 2011

Vielä kerran Berliini!

Tässäpä vielä muutama kuva Hula Hula -kiertueen Berliinin-keikoista. Ensin Suomen Saksan-instituutista, jossa tekstejään lukivat täydelle salille 20. kesäkuuta Aki Salmela, Pauliina Haasjoki, Eino Santanen, Kaisa Ijäs ja Aina Bergroth. Kaisa Kaakinen juonsi, ja kirjailijat David Wagner & Judith Schalansky lukivat saksankieliset käännökset.
Aki
Pauliina
Eino
Judith & David
***
Kiertueemme päättyi tiistaina 21.6. legendaarisen LCB:n (Literarisches Colloquium Berlin) lukuiltaan. LCB:ssä lukivat Katja Kettu, Laura Lindstedt, Jarkko Tontti, Katariina Vuorinen ja Mikko Rimminen. Käännöksiä lukivat paitsi Judith ja David myös Hanna Lemke (hänkin tuttu meille syksyn 2010 Suomen-vierailulta). Ja Kaisa K. juonsi jälleen.
Judith & Laura
Ryhmäkuva LCB:n takapihalta. Eturivissä vasemmalta: Aki Salmela, David Wagner, Kaisa Kaakinen, Eino Santanen, Pauliina Haasjoki, Katariina Vuorinen, Jarkko Tontti, Laura Serkosalo ja Aina Bergroth. Takarivissä vasemmalta Martti-Tapio Kuuskoski, Laura Lindstedt, Jürgen Becker, Katja Kettu, Judith Schalansky, Mikko Rimminen, Hanna Lemke ja Kaisa Ijäs.

1 comment:

  1. Viitaten Next we fake Berlin -postaukseenne 20.7. ja sen kommentteihin:

    Kyllä minullekin tuli vaikutelma, että Hula Hula Run Run oli pelkkä ryyppäysretki. Itse tosin todistin vain Berliinin esiintymiset, mutta kyllähän te siellä olitte aika... huomiohakuisia. Ja huomionkipeitä. Minuakin joku ennalta tuntematon kirjailija nimitti heti fanikseen. - Saksalaiset kuuluivat kuitenkin tykkäävän Kaakisesta. Lehtikritiikit olivat lähinnä kohteliaan neutraaleja, niin kuin tiedättekin, jos osaatte saksaa.

    Ystävällisesti kaikesta huolimatta NVL:n jäsen

    A. M.

    ReplyDelete